KUNDSERVICE
0451-690 45
info@justinas.se
Frakt: 49 kr

ÖPPETTIDER:
Vardag: 11-18

Lördag: 10-14
Söndag: stängt

MBT - Sveriges största sortiment av MBT-skor

MBT-skor rekommenderas ofta av läkare och sjukgymnaster. MBT:s unikt rundade sula med balanspunkt avlastar rygg & leder, förbättrar hållningen och stärker muskulaturen. Beställ säkert online eller besök vår butik i Höör.

Säker och smidig betalning
Betala med Swish alt. Faktura, Kort, Delbetalning eller Konto via Svea Checkout.

MBT skor - Störst på MBT i Sverige

Vi är Sveriges största återförsäljare av MBT-skor och har ett fullsortiment med mer än 100 modeller. MBT är originalet med vetenskapligt stöd. Den unika och patenterade sulan ger förbättrad hållning, avlastning i rygg och leder samt ökad muskelaktivitet. Besök vår butik och få hjälp med att prova ut en modell som passar dina behov eller beställ MBT-skor tryggt online här i vår webshop. Se alla MBT-skor här >>

Varning! Vi har kunder som hört av sig efter att ha handlat MBT-skor på falska webbplatser, som utger sig för att vara Justinas skor. Undvik dessa sidor och handla endast MBT från auktoriserade återförsäljare som finns listade här: https://www.mbtskorsverige.se/hitta-aterforsaljare >>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Fyll i din epost-adress här:

MBT skor för dig som står och går mycket

MBT skor är originalet bland funktionella skor och ger dig som står och går mycket piggare fötter hela dagen. MBT är en populär arbetssko inom exempelvis sjukvården, skolan, i butiker, restauranger och bland frisörer. MBT skons sulkonstruktion ger optimal tryckfördelning mot foten. Rygg och knä skonas av den mjuka hälkudden i kombination med det rullande steget. Till skillnad från vanliga skor aktiveras de stabiliserande musklerna och en naturlig balans uppstår. Börja använd MBT och få piggare fötter både på jobbet och fritiden!

MBT skor har positiv effekt på hela kroppen

MBT skor har sitt ursprung i Masai-folkets barfotagång där hela kroppen måste vara aktiv och balansera sig själv i varje steg. Människokroppen är skapad för att gå barfota i naturen. Det har visat sig att Masaierna med sin barfotagång och raka kroppshållning sällan drabbas av rygg- eller belastningsbesvär. Utifrån denna bakgrund uppfanns MBT skorna av schweizisk ingenjör i början av 90-talet. Den patenterade sulan hjälper till att förvandla hårda underlag till naturligt mjuka och varierande. Sulan hjälper till att stimulera viktiga muskler för hållning och balans.
Åtskilliga vetenskapliga studier visar att MBT har en enastående positiv påverkan på kroppen och hälsan. Idag rekommenderas MBT skor av sjukgymnaster, läkare, kiropraktorer, naprapater och träningsexperter. Inom EU är MBT dessutom klassad som medicinsk produkt klass 1.